Ako na sexy ženu



  Každý chlap už niekedy iste zatúžil po sexy slečne. Ale ako začať ?




Rád by som podotkol, že tieto rady sa týkajú "ako na sexy ženu", ktorú by ste si chceli udržať na dlhšie ako jednu noc !

1.Čím menej robíte a hovoríte, tým viacej ju budete zaujímať. Väčšina chlapov sa snaží ženu ohromiť alebo ju "ukecať". Nehovorte o tom aké máte fáro, nespomínajte aký máte plat. Vlastne vôbec sa nesnažte spomínať finančnú situáciu. Sexy ženy ale všetko toto dávno poznajú. Ale ak ju požiadate, nech hovorí o sebe, stíchnete, budete počúvať a prejavovať aspoň trošku záujmu, určite ju ohromíte daleko viac, pretože niečo také sa jej častonestáva. Bude chceť zistiť toho o vás viac. Teraz ste pre ňu výzva a sexy ženy majú rady mužov, ktorí pre ne predstavujú výzvu. Preče ? pretože málokedy takých stretávajú.

2.Buďte "malý zlý chlapec."Doby, keď stačilo dať žene ružu a povedať jej že ju milujete, sú už dávno pasé. Je to tým, že ženy sú uz prehustené týmito taktikami. Dnes letí finta "Bad Boy" Spomente si na "triedneho šaša" - chlapca, ktorý samá sranda. Ak hovoríte so sexy ženou, majte nečakané a nezbedné komentáre, také, ktoré ju prinútia k zamysleniu sa: "Nemôžem uveriť, že niečo také povedal ... ale páči sa mi to." To ukáže sexy žene, že nieste ohromený jej skvelým vzhľadom, že potrebujete vedieť o nej viac. To je tak odlišné od toho, čo bežne zažívajú... Na druhú stranu ak sa vám podarí reagovať na jej otázky jemným, neočakávaným humorom, máte jej pozornosť zaručenú.

3.Vyhnite sa všetkým predom pripraveným hláškam, vtipom a akémukoľvek "hraniu". Najideálnejšie sú spontánne reakcie. Sexy žena toto všetko už pozná a pokiaľ to na ňu skúsite, tak si vás automaticky zaradí do kategórie "idiot". a muži v kategórii "Idiot" nemajú šancu u sexy žien.

4.Sexy ženy bývajú často oslovované mužmi a preto aj lepšie poznajú klasické otrepané frázy. Skúste byť originálny a sám sebou. Zaručene to zaberá.

5.Dávajte pozor na jej testy. Ženy si veľmi rady testujú chlapov, aby zistili, či jej vyhovujete. Sledujú vaše reakcie a podľa nich vás vyhodnocujú. Ak neobstojíte, tak nemáte šancu. Ak bude po vás chcieť aby ste jej niečo kúpil, môže to byť test a zároveň príležitosť pre vás, aby ste ukázal ze ste nad vecou. Môžete povedať niečo ako: "Samozrejme, kúpim ti všetko po čom len túžiš !" Táto hláška je vám v tejto situácii skôr zaporom ako plusom. Oveľa väčší dojem urobíte ak poviete niečo ako: "Vyzerám ako bankomat ? Ty by si mala niečo kúpiť mne, len za to, že so mnou môžeš tráviť čas. Milujem sexy ženy, ktoré mi kupujú darčeky !" Ak to podáte správnym spôsobom (hravým uvoľneným tónom), dáte jej tak najavo, že nieste z nej tak úplne na mäko(ako ostatní nadržanci) a tým ju prekvapíte. Môožete si pričítať ďalšie plus. Ak prejdete jej testom, tak vyvolate v zene tužbu spoznať vás.

6.Myslím, že jeden z najlepších spôsobov ako získať ženu je, ak prebudíte jej súťaživosť. Najlepšie ak sa zahrajete na vyťaženého človeka, ktorý sa denne stýka s atraktívnymi ženami. Najlepšie ak si dohodnete rande v podniku, kde pracujú vaše kamarátky. Ak si vymeníte s kamarátkami usmevy a pozdravy tak váš objekt si uvedomí že nieje jediná atraktívna žena, ktorá sa nachádza vo vašej blízkosti a prirodzene začne mať o vás väčší záujem. sexy zeny milujú ak vidia, že ste atraktívny aj pre opačné pohlavie a zároveň získa pocit že má konkurenciu.
Chat | Zoznamka | Databáza hier | Kalendár

Copyright © 2022 Chat.wz.sk
Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním / zobrazovaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním a uchovávaním cookies. viac informácií
captcha