Ako na ženy (internet)



  Chyby mužov pri zoznamovaní sa cez internet




Chyby mužov pri zoznamovaní sa cez internet (z pohľadu ženy)


Nedávno v panike z dlhšie pretrvávajúceho "single" stavu som okupovala internetové zoznamky a dúfala, že niekde sedí rovnako zúfalý single jedinec opačného pohlavia. Prihlásilo sa mi vtedy množstvo chlapcov (mladších ako 15 rokov), chalanov, mužov a aj "ujov" (resp. pánov vo veku, ktorí ma nútia vykať im a pustiť ich v autobuse sadnúť). Napriek tomu, že záujem o diskusiu (č rovno telesný kontakt) so mnou bol veľmi vysoký, viac ako 90 % odpovedí a reakcií som jednoducho tvrdo odignorovala, či už hneď alebo po niekoľkých vymenených správach. Prečo? Tak napríklad aj pre toto:

1. Oslovenie - cica, buchta, kočka, mačička, bejby, pusa...možno zaberajú niekde v sexzoznamke alebo na 15-ročné sliepočky, ale pri hľadaní vážneho vzťahu to znie odpudivo a môžete vyvolať aj náhle depresie, najmä keď dotyčná počas sviatkov alebo z nešťastnej lásky pribrala tri kilá a ty ju oslovíš buchta, alebo keď jej sladučkým oslovením mačička pripomenieš bývalého (toho, ktorý ju podviedol s jej kamoškou)... ja osobne tieto oslovenia neznášam a rozhodne sa necítim byť poctená, keď ma niekto nazve cicuškou!

2. Zaujmi od začiatku - prvý mail by mal byť viac ako jednoslovný (Ajoj, Cmuk, a pod.), dokonca aj nerozvinutá veta je málo (Ahoj, cica pokecáš? Pusa, dáma stretko? Bejby, si ešte voľná? Si sexi...). Ak si myslíte, že toto je ten originálny spôsob zoznámenia, veľmi sa mýlite, takýchto trápnych správ chodí veľa a všetky rovnako rýchlo končia...v koši.

3. Fotka - ak mám v profile svoju fotku a nehambím sa za to, očakávam, že ten kto mi napíše, ukáže resp. pošle svoju fotku (ideálne tváre, ale postačí aj celého človeka, ale prosím oblečeného!). Fotka tvojho domáceho miláčika - psa, či vysnívaného auta, na ktoré aj tak nemáš ma nezaujíma. Takisto si nechaj v archíve foto svojej opálenej hrude so stiahutým bruchom spred piatich rokov, keď si mal minimálne o desať kilov menej, rovnako nevhodná je fotka herca či speváka (filmových hrdinov poznáme).... Ak fotku nemáš - čo je dobrá blbosť, alebo si proste pripadáš ako Quasimodo a nechceš sa zverejniť (čo je tvoj problém) - tak píš slečnám, čo tiež nemajú fotku (alebo správne sebavedomie) a tiež si pripadajú ako Marfuša a hanbia sa za seba...

4. Nemaznať sa - netuším prečo si chalani myslia, že miminkovské maznanie je sexi a slečnu, ktorá má obdobie batoľata dávno za sebou, tým ohúria alebo rozcitlivia ak sa bude dotyčný preafektovane maznať. Z takých maznavých slov a zdrobnením mi je vážne zle. takéto slová majú svoje miesto, vo vzťahu už dlhie existujúcom, kde sa obe strany poznajú a majú za sebou spoločné zážitky a intímne chvíľky... ale v pošte alebo sms od neznámenho sa nehodia žiadne spojenia ako: ajojky, ahojček, majkaj sa krasnulko, mailik, listik, mojenko.... nechaj si to na neskoršie, keď to bude mať význam a opodstatnenie a keď to bude mať aj svoju atmosféru.

5. Nebozkávať - v prvých mailoch alebo správach neposielaj pusy, pusinky, božteky ani veľmi obľúbené a populárne cmuky. CMUK neevokuje peknú sladkú a voňavú pusu od prnca, ale lepkavý jazyko-zubný kontakt so žabiakom... CMUK od nezmámeho nie je vôbec príťažlivé podobne ako už spomínané maznanie od neznámeho.

6. Čítaj profil - ak sa niekto unúva a vyplní si svoj profil, tak pravdepodobne počíta s tým, že druhá strana tomu venuje krátku pozornosť a kukne si ho... a možno "blavák" milujúci hip-hop, prechádzky v Auparku a víkendové žúrky hneď pochopí, že nemá zmysel odpisovať a zoznamovať sa s vážnym zámerom so slečnou, ktorá sa rada venuje vyšívaniu, pestovaniu bielych fialiek a v ich dedine na východnom slovensku vedie detský cirkevný zbor....

Tak milí páni možno Vám mojich pár dobre mienených rád, poôže a nadviažete tie správne kontakty... :-)
Chat | Zoznamka | Databáza hier | Kalendár

Copyright © 2022 Chat.wz.sk
Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním / zobrazovaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním a uchovávaním cookies. viac informácií
captcha